Uw marmeren vloer laten reinigen

Uw keuze voor natuursteen is een duurzame investering. Vaak een bewuste keuze. Maar weet u dat alle soorten marmer en natuursteen ook een regelmatig onderhoud vergen? FloorService de Dijcker kan uw marmer- en natuursteenvloer reinigen en renoveren. Wij zorgen ervoor dat uw vloer weer de uitstraling krijgt die u ervan verwacht.

Een marmeren of andere natuurstenen vloer: professioneel onderhoud en reinigen

Met behulp van professionele machines en diamant-pads komen wij uw marmeren vloer renoveren en tot een hoogglans reinigen. Afhankelijk van de conditie van uw marmeren, of uit ander natuursteen bestaande vloer, bepalen wij welke behandelmethode nodig is en stellen wij graag een onderhoudsplan op. Uw marmeren vloer behoudt door deze manier van periodiek reinigen het hele jaar door zijn schitterende uitstraling. Onze werkwijze vereist dat we iedere natuursteen vloer eerst grondig inspecteren. Hiervoor komen wij graag vrijblijvend bij u langs. Vervolgens stellen wij een offerte op maat op voor de specifieke werkzaamheden die uw vloer nodig heeft.

Wij inspecteren uw vloer volledig vrijblijvend

Heeft u vragen voor onze experts of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte? Als u contact met ons opneemt, maken wij direct een kosteloze afspraak voor een vloerinspectie. Vervolgens bespreken we samen met u de mogelijkheden voor het reinigen van uw marmeren vloer. Ook geven onze experts u advies op maat over onderhoud voor een vloer van natuursteen. U bereikt FloorService de Dijcker door te bellen naar telefoonnummer 0114 – 672128 voor onze vestiging in Vogelwaarde of naar 0118 – 634555 voor de vestiging in Middelburg. Ook kunt ook u een e-mail sturen naar info@floorservicededijcker.nl. Wij hopen u snel van dienst te zijn!