Parket

Een parketvloer op de juiste wijze schuren, zonder heuvels en dalen, is specialistisch werk. Voor FloorService de Dijcker is het schuren van een parketvloer dagelijks werk. De specialist weet per houtsoort, legpatroon én afwerking op een juiste wijze het parket krasvrij te schuren.

 

STOFVRIJ SCHUREN

Bij het schuren van het parket wordt gebruik gemaakt van professionele stofafzuiging. Door de schuurmachines aan te sluiten op het afzuigsysteem wordt al het geproduceerde schuurstof direct opgevangen. Hierdoor is parketschuren stofvrij.

 

AFWERKING

Er zijn verschillende mogelijkheden voor de afwerking van uw houtenvloer. FloorService de Dijcker biedt drie verschillende afwerkingsbehandeling aan:

  • Lak
  • Olie
  • Colourwash in combinatie met lak

De specialist helpt u graag met het vinden van de afwerking die het beste bij u en uw vloer past. Vraag daarom een vrijblijvende vloerinspectie aan. FloorService de Dijcker bespreekt met u de verschillen in onderhoud en helpt u graag bij het uitkiezen van de gewenste kleur.

 

AANHELEN EN REPAREREN

Naast het schuren van een parketvloer kan FloorService de Dijcker uw parketvloer ook plaatselijk repareren of uw vloer aanhelen. Bijvoorbeeld na een verbouwing of aanbouw. Voor de aanheling gaat FloorService de Dijcker op zoek naar hetzelfde of bijpassende hout. Na de werkzaamheden, inclusief schuren en behandelen, is de parketvloer weer één geheel.

 

ONDERHOUD PARKET

Onderhoud na het schuren van uw parketvloer is belangrijk. Op de juiste wijze én met de juiste producten. Aan de hand van de gekozen afwerklaag adviseert FloorService de Dijcker u over het passende onderhoudspakket, met daarin een aanbevolen schoonmaakprogramma. Het is ook mogelijk om bij FloorService de Dijcker een onderhoudscontract af te nemen. Specialisten komen jaarlijks langs om de parketvloer voor u te onderhouden. Vraag naar de mogelijkheden.

 

OFFERTE

FloorService de Dijcker inspecteert op voorhand uw parketvloer. Op basis van deze beoordeling ontvangt u een duidelijke offerte. Hierin vindt ut ook de diverse mogelijkheden voor het schuren en afwerken van uw parket. Vraag vrijblijvend een offerte op. Wij helpen u graag.